Change Management Community of Practice Group

Theme: Creating the right approach to change management that suits an organisation's culture

SUMS Consulting

AGENDA

Tuesday 30th April 2019, 10:00 -15.00,

University of Leicester, George Porter Building Room 0.15 A/B, University Road, Leicester LE1 7RH

Directions to the room will be provided for delegates from the front of the building

10:00	Arrival/Registration/Refreshments on arrival
10:30 (10 mins)	Introduction to the day and round-table introductions Fola Ikpehai, Principal Consultant, SUMS Consulting
10.40 (40 mins)	Does a changing HE sector change the way we should approach change? Simon Donoghue, Managing Consultant, SUMS Consulting Presentation, Discussion and Debate
11:20 (45 mins)	Making it Yours: The Leicester Story Gretel Stonebridge: Continuous Improvement Manager; Claire King: Continuous Improvement Specialist Presentation, Discussion and short Q&A
12:05 (10 mins)	Short Coffee Break
12:15 (45 mins)	Student Journey Mapping and use of the UCISA HE Capability Model in Change Management (The UWE Story) Lee Norris: Director of Strategic Programmes Office; Lucy Scott: Head of Business Change for the Student Journey Programme; Nick Gleed: Senior Enterprise Architect Presentation, Discussion and short Q&A
1.00 (40 mins)	Lunch
13:40 (40 mins)	Approaches to Change Management – Similarities, Differences, Key Principles and Learning Points Group exercises
14:30 (30 mins)	Form and Function: The Evolution of Change Teams in the sector Group Poll and Discussion
14:50 (10 mins)	Wrap Up Fola Ikpehai, Principal Consultant, SUMS Consulting